nutrikalp.com

John van zweden behangparadijs den haag

Datum van publicatie: 19.02.2019

Meld u gratis aan. NEEEE dat kan niet..

Misschien is hij best vriendelijk tegen zijn klanten als de dingen soepel verlopen. Tja voor een speciaalzaak moet je het verschil tussen een dubbele en enkele plooi wel weten denk je dan?!? Terwijl er nooit behang bij is gehaald. Bedrijf zoeken Persoon zoeken Postcode zoeken Omgekeerd zoeken Wat zoekt u? Ik heb ook gezien hoe hij zijn behangers laat werken met kapotte behangtafels en ik ken ook familieleden van hem die met een grote bocht om hem heen lopen.

Die zouden in 4 weken klaar zijn. John staat als boegbeeld nog in de winkel, maar is meer met andere dingen bezig. Alles zat nog in de verpakking. Een verschil van plusminus euro dus. Zoek in de site Zoek. Misschien is hij best vriendelijk tegen zijn klanten als de dingen soepel verlopen, john van zweden behangparadijs den haag.

Bij mij is er aardig wat misgegaan en ik heb met ze gezocht naar oplossingen maar daar is geen ruimte voor. Ongelezen bericht door smaar » 15 sep In tegenstelling tot jou heb ik wel aanbetalingen moeten doen.
 • Gewoon als particulier, maar beter niet de uitvoering laten doen. Enkel nieuw behang, belachelijk.
 • En wat ik ook heel belangrijk vind is dat al het personeel veel verstand van zaken heeft, en allemaal even vriendelijk.

Tja voor een speciaalzaak moet je het verschil tussen een dubbele en enkele plooi wel weten denk je dan?!? Ik vind t gewoon een hele nare man. Natuurlijk wilde ik ze gelijk gaan ruilen.. En inderdaad aardig in de winkel maar kom niet met een klacht aanzetten want je wordt verrot gescholden. De warmste douche voor Van Zweden graag.

Nee je wordt gelijk ontwetend verklaard en ruilen?. Fouten kunnen overal gemaakt worden, maar wij zijn al jaren minimaal 30 jaar! Anonieme Gebruiker 1 review. Zelfs na deze constatering geen enkel excuus of aanbod voor herstel. Dat je dan ineens de gordijnen natuurlijk mag langsbrengen en dat hij ook nooit heeft anders heeft gezegd.

Onze bezoekers over John van Zweden Behangparadijs in 's-gravenhage

Terwijl er nooit behang bij is gehaald. Bedrijf nu anoniem bellen: Wesley IJzendoorn 1 review.

Zelfs na deze constatering geen enkel excuus of aanbod voor herstel! Ik raad iedereen af om hier niet naar toe te gaan. Wees goed op u hoede, blijkt dus niet zo te zijn. Jij hebt het als tandarts oude stationsstraat arnhem verkeerd gedaan.

Dat je dan ineens de gordijnen natuurlijk mag langsbrengen en dat hij ook nooit heeft anders heeft gezegd?

Informatie over John van Zweden Behangparadijs in 's-gravenhage

Natuurlijk wilde ik ze gelijk gaan ruilen.. Dat is hoe de hele service daar werkt. En wat ik ook heel belangrijk vind is dat al het personeel veel verstand van zaken heeft, en allemaal even vriendelijk. Wees goed op u hoede, blijkt dus niet zo te zijn. En daarbij mij zogenaamd bellen vlak nadat je dit forum hebt gelezen..

 • Ik raad iedereen af om hier niet naar toe te gaan.
 • Ik weet het namelijk zelfs!
 • Volgende keer weer daar heen.
 • Maar in mijn situatie en de verhalen die ik ken van enige familieleden is mij bevestigd dat hij zeker geen aardige man is.

Ik vind t gewoon een hele nare man. Wees goed op u hoede, blijkt dus niet zo te zijn. Ik zag dat er op elke slechte review een reactie komt waarin het bedrijf zich boos verdedigt. Dit topic is meer dan drie jaar geleden huurverhoging niet geliberaliseerde woning. Dat is natuurlijk zo, geen last van callcenters Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden.

Maar de klantvriendelijkheid en service is slecht. Anonieme Gebruiker 1 review. Onze bezoekers over John van Zweden Behangparadijs in 's-gravenhage John van zweden behangparadijs den haag bereikbaarheid: Privacy op uw telefoon, maar die zin kwam mij erg bekend voor.

Bedrijf nu anoniem bellen: Met de meest neppe geacteerde vriendelijke toon natuurlijk. Kundig personeel en altijd vriendelijk. Ongelezen bericht door pinkyy » 18 nov

Een top bedrijf met een groot assortiment en goed personeel welke alle afspraken met onze woning is nagekomen. Ik vind t gewoon een hele nare man. Bij een hele goede vriend hebben ze binnen een dag.

Ook in categorie:
  22.02.2019 22:52 Laszlo:
  Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst.

  04.03.2019 02:29 Allard:
  Op het asociale af. Kijk toch liever eerst even in de Hornbach, ik heb me daarmee nl flink in mijn vingers gesneden:

  04.03.2019 23:23 Hansje:
  Het bedrijf bestaat volgend jaar vijftig jaar zoals op de website staat, en dat doe je niet zomaar.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@nutrikalp.com