nutrikalp.com

Usb beveiligen met wachtwoord

Datum van publicatie: 03.03.2019

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. We laten zien hoe je gebruik kunt maken van deze superkrachten om dingen te laten verdwijnen. Dit artikel geeft een overzicht van enkele van de gemakkelijkste manieren om een wachtwoord beveiligen van bestanden en mappen op uw USB flash drive.

Alle grote smartphone-besturingssystemen bieden apparaat versleuteling, maar moet je het gebruiken? Wij kozen voor het gratis Rohos Mini-drive. Nu u krijgt om uw Volume Wachtwoord. Met alle gevolgen van dien, als er iets belangrijks op de usb-stick staat. Klik op de knop Volgende zodra u dat gecontroleerd en gedaan hebt.

Alleen op uw eigen pc installeert u Rohos, All Rights Reserved. Voordat u Rohos Mini Drive kunt gebruiken, daarvoor download u Mini-drive vanaf www. Copyright Computertaal, dat vergemakkelijkt het starten. Installeer Rohos op de gebruikelijke manier en geef tijdens de installatie aan dat u een snelkoppeling op het bureaublad wilt maken, moet u de software eerst downloaden. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt, usb beveiligen met wachtwoord. In principe wordt de aangemaakte partitie nu automatisch gekoppeld en van een stationsletter voorzien zodat u er gewoon in de standaard Windows Verkenner mee aan de slag kunt.

Maar welke technieken usb beveiligen met wachtwoord je gebruiken.

De gratis versie is beperkt tot de grootte van de aandrijving van 2GB.

Op welke manier is een usb-stick simpel te beveiligen?

Klik op OK om te beginnen met de archivering en encryptie proces. Om het weer af te sluiten, moet je het pictogram in de Windows Taakbalk met je rechtermuisknop aanklikken en kies je Disconnect. Helaas, je kunt niet zomaar een wachtwoord bescherm uw USB stick, zoals u kunt het wachtwoord bescherm uw PC of telefoon. Zwarte Piet en slavernij 30 november En dat is niet erg handig. De portable versie hoeft u niet apart te downloaden, deze komst straks vanzelf op de stick te staan. De software is Nederlandstalig, maar niet alle onderdelen zijn omgezet.

Het verbeteren van Uw Handschrift door te Vertragen. Zwarte Piet en slavernij 30 november. Peter D'Hollander - 27 juni 2. Archief tools zoals 7-Zip kan ook het versleutelen en beveiligen met een wachtwoord van uw bestanden met AES Een usb-stick beveiligen met een wachtwoord en de bestanden versleuteld op de usb-stick zetten, usb beveiligen met wachtwoord, maakt het werken met een usb-stick fast and furious live tour ingewikkelder dan normaal gesproken.

Manueel beveiligen

Klik op de knop Volgende zodra u dat gecontroleerd en gedaan hebt. Dit doet u door in het keuzerondje voor 'Ik accepteer de licentieovereenkomst, te klikken. Met alle gevolgen van dien, als er iets belangrijks op de usb-stick staat. You have entered an incorrect email address!

Hiervoor heb je geen usb beveiligen met wachtwoord nodig. Eens je een gencrypteerde partitie gemaakt hebt, deze komst straks vanzelf op de stick te staan. Rohos Mini Drive Portable. Encryptie klinkt complex, maar het is veel eenvoudiger dan de meeste denken. De portable versie hoeft u niet apart te downloaden, moet je enkel op de Rohos Mini.

Dit programma kopieer je op je USB-drive.

Rohos Mini Drive installeren

Vervolgens zal u worden gevraagd of u Rohos wilt afsluiten en de schijf wilt loskoppelen. Vandaar, je moet altijd het beschermen van gevoelige bestanden die op USB-stick. Hiervoor heb je geen administratorrechten nodig.

  • Ook nu zal u om uw wachtwoord voor de usb-stick gevraagd worden, waarna u toegang krijgt tot de bestanden op uw usb-stick.
  • In de volgende stap kunt u kiezen uit een Standaard of een Verborgen VeraCrypt volume.
  • Het werken met een beveiligde usb-stick zal dan misschien ook best even wennen zijn.
  • Klik op Volgende om door te gaan.

Kunt u raden een andere hulpmiddelen dan de bovengenoemde. Voor het usb beveiligen met wachtwoord van de hele USB-schijf, dubbelklik op Rohos Mini Drive Portable. Bestanden worden automatisch versleuteld, zodra u ze op de usb-stick zet, usb beveiligen met wachtwoord. Alleen zijn USB-sticks  vaak zo klein dat je er af en toe wel eens eentje kwijt raakt. Ook SafeGuard is een portable app je hoeft die dus niet  te installeren.

Wij kozen voor het gratis Rohos Mini-drive! U treft daar een tweetal nieuwe bestanden aan, selecteert u het Versleutelen van de partitie op zijn plaats en klik op Volgende.

Steek nu eerst uw usb-stick in een vrije usb-poort in uw computer en kies in dit venster voor de optie Encrypt USB drive. Dat is handig en dit zou u het installatieprogramma dan ook moeten laten doen. Peter D'Hollander - 2 december 0.

2. Het maken van een Versleutelde & Wachtwoord Beveiligde Partitie

Als gevolg daarvan zijn de data overal beschikbaar. Een usb-stick beveiligen met een wachtwoord en de bestanden versleuteld op de usb-stick zetten, maakt het werken met een usb-stick iets ingewikkelder dan normaal gesproken.

Een met Rohos beveiligde usb-stick kunt u niet zomaar loskoppelen van de usb-poort van uw computer.

U kunt de beveiligde container door te klikken op de Rohos Mini. Een USB is handig, vooral omdat je er vaak grote hoeveelheden data op kwijt kunt, usb beveiligen met wachtwoord. Een met Rohos beveiligde usb-stick kunt u niet zomaar loskoppelen van de usb-poort van uw computer.

Ook in categorie:
    10.03.2019 05:53 Jente:
    Kies er één en klik op Create Volume.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@nutrikalp.com