nutrikalp.com

Maarten van der weiden

Datum van publicatie: 25.01.2019

He became seventh over 10 and 25 kilometres at the World Open Water Championships and added a Dutch title at the  m freestyle lc and 25 km open water. Hij zei dit tijdens zijn speech die hij gaf toen hij tot Sportman van het Jaar was uitgeroepen:

Als klein kind zette Maarten parcours voor zichzelf uit waarbij hij voortdurend probeerde zijn eigen tijden te verbeteren. Hij pakte het zwemmen weer op en werd meteen Nederlands kampioen op de meter vrije slag. Wiskunde aan de Universiteit Utrecht Huidige functie: Overgenomen van " https: Wie is Maarten van der Weijden?

Op de Europese kampioenschappen behaalde hij voor het eerst een medaille bij een titeltoernooi: In he won a silver medal at the European Aquatics Championships over 10 km? Op 21 augustus won hij op de Olympische Spelen in Peking het goud op de 10 km openwaterzwemmen. This result qualified him for the 10 km open water marathon bijna in slaap vallen puzzelwoord at the Summer Olympics in Beijing.

Van maarten van der weiden Weijden had his own website named "Maarten van der Weijden zwemt tegen kanker" Maarten van der Weijden swims against cancer where he informed his fans about his life and his career. Er is ruim vijf miljoen euro ingezameld en alle elf geselecteerde onderzoeken zijn gefinancierd, maarten van der weiden.

On May 22—23, Van der Weijden in Amsterdam attempted to break the world record 24 hours swimming. Op mei deed Van der Weijden in Amsterdam een poging het wereldrecord 24 uur zwemmen te breken.

Navigation menu

Open Water Zwemmen 5, 10 en 25 km Voormalig coach: Maarten van der Weijden. Op 18 augustus om 4. Ook zwom hij in in een recordtijd van 4: Wiskunde aan de Universiteit Utrecht Huidige functie:

Maarten bereikte niet zwemmend de finish kinderboerderij alphen aan den rijn zegerplas Leeuwarden, maar kreeg wel heel Friesland aan de waterkant en de zwemtocht kreeg veel aandacht in de Nederlandse media.

Getrouwd met Daisy en vader van Phileine en Robien   Opleiding: Hij is olympisch kampioen en wereldkampioen bij het openwaterzwemmenindoor behaalde hij diverse nationale titels.

In het kort Naam: Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 17 jan om Hij voltooide de non-stop zwemmarathon, maarten van der weiden, maar slaagde er niet in het record van kilometer te breken!

Maarten van der weiden schrijft Bijna op de dag af tien jaar na zijn Olympische gouden race in Beijing zwom Maarten de Elfstedentocht.

Zwem jij de Elfstedentocht met Maarten?

Marcel Wouda   Zichzelf blijven verbeteren Als klein kind zette Maarten parcours voor zichzelf uit waarbij hij voortdurend probeerde zijn eigen tijden te verbeteren. Direct kaarten kopen voor de 11 Steden theatertocht? Het boek belandde vrijwel direct in de boeken-toptien.

In richtte Maarten de Maarten van der Weijden Foundation op; een stichting waarbij geld ingezameld wordt voor kankeronderzoek. Momenteel is Maarten zelfstandig ondernemer waarbij zijn focus ligt op bedrijfsleven, gezondheidszorg en sport en hij de verbinding legt tussen deze drie pijlers.

Een zwemtocht die miljoenen Nederlanders heeft verbonden. Retrieved from maarten van der weiden https: Er is ruim vijf miljoen euro ingezameld en alle elf geselecteerde onderzoeken zijn gefinancierd, maarten van der weiden. Getrouwd met Daisy en vader van Phileine en Robien   Opleiding: .

Zichzelf blijven verbeteren

Maarten van der Weijden   NED In maart lukte het hem wel om het wereldrecord te verbreken, hij zwom ,8 kilometer in 24 uur. In het kort Naam:

Hij zei dit tijdens zijn speech die hij gaf toen hij tot Sportman van het Jaar was uitgeroepen: Maarten van der Weijden Geboren: Van der Weijden had his own website named "Maarten van der Weijden zwemt tegen kanker" Maarten van maarten van der weiden Weijden swims against cancer where he informed his fans about his life and his career, maarten van der weiden.

Oussama Mellouli   TUN Hij blijft zich inzetten voor de strijd tegen kanker. Door een goede behandeling had hij het geluk te herstellen en pakte hij niet veel later het zwemmen weer op.

Maarten van der Weijden Alkmaar31 maart is een Nederlands zwemmer. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie?

Op 12 mei was hij te gast bij het televisieprogramma Holland Sport en vertelde hierbij hoe hij ter voorbereiding voor de Spelen het grootste gedeelte van zijn tijd doorbrengt in een hoogtetent. Archived from the original on Direct kaarten kopen voor de 11 Steden theatertocht? Het boek belandde vrijwel direct in de boeken-toptien.

Maarten van der Weijden. Op 16 december maakte Van der Weijden bekend te stoppen met zwemmen. Van der Weijden is gehuwd [9] en is vader van twee dochters en woont in Waspik?

Ook in categorie:
    28.01.2019 16:22 Anneline:
    Wie is Maarten van der Weijden? Met zijn sportieve prestatie haalde hij euro op ten behoeve van onderzoek naar kanker.

    30.01.2019 21:09 Haico:
    Maarten van der Weijden Foundation van augustus deed Maarten een poging de Elfstedentocht te zwemmen voor kankeronderzoek, hij kwam tot km en zamelde 5 miljoen in voor zijn stichting   Voormalige sport: Maarten van der Weijden born 31 March is a Dutch long distance and marathon swimmer born in Alkmaar.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@nutrikalp.com