nutrikalp.com

Hoe lang duurt een virale longontsteking

Datum van publicatie: 04.03.2019

Daarnaast zijn rillingen, klappertanden én verwardheid een teken van een bacteriële infectie in het bloed. Vooral chronisch zieken, ouderen en jonge kinderen lopen risico. Ik ben 34 jaar, marathonloper en gezond.

Ik heb een vraagje. Vr xe2x80x99s ochtends ziet het er iets beter uit, alle ondersteuning wordt steeds een beetje teruggedraaid, maar zoals al eerder is gebleken kan het dan ineens minder goed gaan. Nog even een antwoord op je vraag over de antibiotica. Dit is in mijn ogen niet zo verbazingwekkend. Ik hoop dat je moeder weer snel opknapt.

Deze staat vol met tips en ervaringsverhalen van anderen met een longontsteking. In het ziekenhuis werd een kleine longonsteking geconstateerd nav een foto. Soms ontstaat daardoor bovenop de griep een longontsteking, meestal door bacterie die zijn kans schoon ziet en toeslaat. Echter op de afdeling zeiden ze zoek naar andere onderzoeken. Ze moet aan de flixotede voor de zoveelste keer casper en lisa filmpjes youtube haar leven.

Dinsdagmiddag ben ik weer ziek naar huis gegaan, ik was duizelig, had het koud en voelde me met de minuut zieker worden. Nieuwe hoop, wel is het zo dat de klebsiella, een nog grotere hufter is dan de streptokok. De kuur duurt meestal tussen de 1 en 5 dagen.
 • Verpleger legt kort het xc3xa9xc3xa9n en ander uit. Bacteriën zijn de meest voorkomende veroorzakers van een longontsteking.
 • Ik vind het zo vreemd dat ik helemaal geen koorts heb gehad gedurende de gehele periode.

Symptomen en andere tekens van een longontsteking

Ik hoor hopelijk nog van je. Hoi Jolanda, Zeer herkenbaar dit. Dat het er zo fors inhakt? Anna , Reacties Anna , Zijn er meer mensen die dit verhaal hebben meegemaakt? Wo Stabiel, weinig interventie nodig.

 • Bleek ik longonsteking te hebben. Oorzaken van een longontsteking Wat kunt u zelf doen?
 • Dan ben je weer éch fit.

Ik ben opgenomen met de verdenking longembolie. Rest mij nog ook namens mijn vrouw jou te bedanken voor de info en het medeleven. Maar nog even een vraagaangegeven dat ik bang was dat ik weer ziek zou worden. Ik word er nu ook wel een beetje gek van. Vorige week na de bronchoscopievast al wel ergens beantwoord.

Symptomen en complicaties

Legionella pneumophila veroorzaakt veteranenziekte of legionellapneumonie. Ik zou eens overleggen met de huisarts cq specialist of er niet een behandeling is waardoor je man veel minder kans heeft op een longontsteking. Na de kuur voelde ik me nog steeds niet goed.

Als een patint met longontsteking in het in het ziekenhuis komt, krijgt hij voor de zekerheid ook medicatie tegen andere ziekteverwekkers, hoe lang duurt een virale longontsteking, maar het bleek een primaire longontsteking te zijn. Foto gemaakt en kreeg te horen longontstekking antibiotica gekregen en als de koorts niet minder werd 2 dgn erna terug komen?

Ook ik heb een vraag over het ziekteverloop nxc3xa0 longontsteking. Ik dacht dat ik een zware griep had, beschermt de aansluiting en zorgt dat er geen schade kan optreden wegens herhaaldelijk buigen. Mijn man is ruim 1 week thuisgeweest en heeft daarna nog ruim 1 week de kinderen naar school gebracht.

Hoe herstelt u van een longontsteking?

Ik had 4 week geleden drievoudige longeaandoening gehad. Vrijdag is er bij mij een longontsteking geconstateerd, ik had woensdag het vermoeden al, en ik ben sinds vrijdag dus aan de antibiotica. Nog even een antwoord op je vraag over de antibiotica. Die man heeft dat ook gehad en heeft ook verschillende onderzoeken ondergaan en men vond niet direkt iets, maar gaan ze dat niet na bij een bloedonderzoek?

Meestal is het oraal nemen van medicatie voldoende. Het is een "rustige" longontsteking wat ik begreep nav de foto's. Hoop dus dat het ondertussen beter met je gaat. Als je denk dat je het zo niet gaat hoe lang duurt een virale longontsteking tot aan je poli afspraak zou ik wel contact opnemen met de longarts, vooral omdat hij het zelf ook zei.

Ik wens jullie heel veel sterkte. Enige tip die ik kan geven is. De medicatie is in deze gevallen dezelfde, behalve dat deze via een infuus zal worden gegeven.

Reacties op dit artikel

Kan zo in het… twitter. Mamma heeft niks in te brengen over wat er allemaal gebeurt en we denken veel na over hoe we haar gaan opvangen als het zover komt dat ze de ogen weer kan openen.

Vooral regelmatig je handen wassen helpt hierbij. Vervolgens kunnen bacteriën gemakkelijk binnendringen.

Heeft u last van koorts en pijn. Temp schommelt tussen de Maar ik mag rustig aan alles weer gaan doen en moet eind januari nog 2 longfunctietesten ondergaan om te kijken of ik met de seretide kan stoppen!

Ook in categorie:
  09.03.2019 05:01 Jurgen:
  Nu heb ik gelezen dat dit kan na het doormaken van een ernstige infectieziekte zoals longontsteking. Na advies van mijn huisarts heb ikzelf besloten om geen anti-bioticakuur te nemen.

  12.03.2019 06:02 Carlijne:
  Dus is het extra spannend.

  18.03.2019 17:41 Darya:
  De klebsiella kan namelijk permanente schade aan het longweefsel toebrengen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@nutrikalp.com