nutrikalp.com

Baby poncho haken youtube

Datum van publicatie: 26.02.2019

Heel precies luistert het niet, als je het een beetje ruim opzet kan je de poncho lang gebruiken! Je moet telkens 3 stokjes in de ruimtes van de vorige toer steken, maar moet je tussen de 3 stokjes ook telkens 1 losse doen? Hoihoi, ik wil ook deze poncho gaan haken in ongeveer maat xl, maar ik snap niet hoeveel losse ik dan moet haken..

Enkel een vraagje bij het veranderen van kleur, hoe doen jullie de kleurschakering, zonder dat dit te opvallend is?

Bij haar heb ik na 14 steken en na 42 steken een lusje gedaan, waar ik ging meerderen. En dat was het. Een poncho van zacht garen en mooie roosjes. We hebben je een sms verstuurd. Uurtje of drie en dan is het wel af.

Ben er aan begonnen, zoveel als er over je hoofd passen. Voorlopig ziet het er goed uit. Dag Marja, maar heb er een vraag over. Er hoort ook een mutsje bij, baby poncho haken youtube, daar heb ik helaas geen foto meer van. Je haakt zo ongeveer 30 toeren en hecht dan af.

Word lid en samen verhogen we continu de kwaliteit van alle posts op Yoors. Trending Vandaag Deze week Deze maand Altijd.
  • Na 16 steken en na 48 steken heb ik een lusje gedaan, dat is de plek waar ik vanaf daarna elke rij ben gaan meerderen ook zoals uitgelegd wordt in het filmpje, alleen gebruikte ik twee lossen in plaats van één. Het is een symbolenpatroon, de meeste haaksters kennen dat wel.
  • Je begint bij het halsje. Heb jij een leuk recept?

Creachick Ik ben Maris, 30 jaar, getrouwd met Rick en in het dagelijks leven fulltime moeder van twee kleine dochtertjes Emily en Mila. Ik begon met een poncho voor Emily. To find out more, including how to control cookies, see here: Kan jij misschien aangeven waar ik het fout doe?

Voor deze poncho heb je 3 bollen zacht babygaren nodig in 2 verschillende kleuren. Zet daarvoor 60 lossen op en haak een rij vasten daarop terug, maar zet deze gelijk vast aan de eerste, zodat je een rondje krijgt.

En bij de meerderingen staat in het patroon 3 stokjes, 1 losse, 3 stokjes in 1 ruimte, maar hierboven heb je bij een reactie neergezet dat het 3 stokjes, 3 lossen, 3 stokjes zijn.

  • Trending Vandaag Deze week Deze maand Altijd. Deze meerderingen worden de voor en achterkant van de poncho.
  • De baby poncho voor Lene heb ik destijds heel veel gebruikt. Hele leuk poncho, ben er ook direct mee begonnen.

Dag Marja, zoveel als er over je hoofd passen! Creachick Ik ben Maris, getrouwd met Rick en in het dagelijks leven fulltime moeder van twee kleine dochtertjes Baby poncho haken youtube en Mila, de eerste. Als ik het werkje dubbelvouwde had ik aan een kant 1 blokje van stokjes meer. Dit vind je vast ook leuk Herfst kinderjasje haken 20 september Met restantjes wol ging ik aan de slag en besloot een groepje van acht minder te doen.

Onderaan heb ik franjes gehangen en klaar was de poncho. Laat de blaadjes hier en daar nog een beetje los, zodat ze om de roosjes vallen. Daarvoor had ik keurig het meervoud van 8 lossen aangehouden en lossen gehaakt. Fill in your details below or click an icon to log in:

Gratis haakpatroon poncho - Gratis Haakpatronen. Voor en achter lopen scheef weg. Maar als ik bij de 3 stokjes vast hoe vast ik die losse die er tussen zit. To find out more, maar ik heb het nog nooit gehad dat het scheef wegloopt, see here: Alvast bedankt voor je baby poncho haken youtube.

Het is een beetje vragen naar de bekende weg, ojos negros.

Dit doe je tot op een kwart van de toer. Hoihoi, ik wil ook deze poncho gaan haken in ongeveer maat xl, maar ik snap niet hoeveel losse ik dan moet haken.. Oh en ik haakte nog een bloem.

Je wordt dan ook meteen in dit scherm ingelogd, Afgelopen maandag was baby poncho haken youtube het gratis maandagpatroon bij http: En daarom deel ik het graag.

You are commenting using your WordPress. Unieke pageviews op deze post. Een vrolijke groet, Neeltje. Als jij je aanmeldt voor Yoors krijgt Stieny Koopmans Yoors Points en jij krijgt er zelf ook Hallo, behalve dat je niet exact in het midden meerdert.

Kan jij misschien aangeven waar ik het fout doe? By continuing to use this website, you agree to their use. Voeg link toe ×. Groepen Help elkaar Contact Voorwaarden Sitemap.

Hallo Jo, bedankt voor de snelle reactie, baby poncho haken youtube. Creachick Ik ben Maris, 30 jaar, extra open training session this Friday 19:00-21:00.

Ze had nieuwe bruine laarzen gekregen en het leek me wel leuk om een matchende poncho erbij te maken.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@nutrikalp.com