nutrikalp.com

Kringloopwinkel rataplan haarlem zijlstraat haarlem

Datum van publicatie: 19.02.2019

Nog een paar weken en dan is het weer Dierendag! Nieuwsgierig naar haar verhaal?

Je kunt beter vragen wat niet! Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij RataPlan Zijlstraat. We maken het een groot feest in al onze winkels! Vandaag is het de dag van de duurzaamheid! Shop till you drop!

Heb jij er ook één in huis gehad? Op ruim vierkante meter is van alles te vinden wat een tweede leven verdient.

Vintage Asylum Bingerweg 18 J. Op ruim vierkante meter is van alles te vinden wat een tweede leven kringloopwinkel rataplan haarlem zijlstraat haarlem Ook veel wat eigenlijk geen tweede kans verdient.

De gehele dag wordt muzikaal omlijst door Donny van Aarle, een geboren en getogen Haarlemmer. Zaterdag 6 oktober is het weer Nationale Kringloopdag.

Als je werkt in de kringloopwinkel is geen dag hetzelfde.

Morgen is het duurzame dinsdag! Informatie Adres, openingstijden en beoordelingen voor RataPlan Zijlstraat. Alle kringloopwinkels in provincie Noord-Holland. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt.

Ook zo'n zin om tussen de Kerstspullen te snuffelen?

Veel spullen, maar alleen op dvd. Sinds worden de nieuwste films niet meer door de productiemaatschappijen op video uitgebracht, meestal redelijke prijzen. Liesbeth staat namelijk achter de kassa. Heb je nog iets nodig. Books 4 Life Amsterdam Amsterdam.

Stichting De Leefwinkel

Ecozo Hendrik Figeeweg 5L. Leuke buurt waar deze winkel zit, maar ik zou er niet voor omrijden. De etalage gevuld voor Halloween in de Werfstraat!

We zijn geopend van

Verder krijgen ze kennelijk nooit tassen binnen; de diepe houten container bevat al maanden dezelfde versleten en kapotte tassen. Met een grote glimlach verwelkomt zij dagelijks alle kringloopklanten. Leuk en erg waardevol voor de verzamelaar. De rockband Itchy Donkey komt optreden en we hebben een leuke prijsvraag.

Dicksbadkamers Haarlem Werfstraat Het is bijna zover, Nationale Kringloopdag.

Bekijk ook...

We schenken het allemaal met de Ronde van Rataplan aanstaande zaterdag! De Huiscomponist Paul Krugerkade Er zijn weer leuke meubels in de Werfstraat te krijgen! Zaterdag 6 oktober is het weer Nationale Kringloopdag. Schrijf je snel in en ga de hele dag gezellig mee naar al onze winkels, om tussen de mooiste spullen en kleren te kunnen snuffelen en de leukste dingen mee te nemen.

Leuke buurt waar deze winkel zit, maar ik zou er niet voor omrijden. Sunlite Haarlem Paul Krugerkade. Wat schenk jij liever, openingstijden en beoordelingen voor RataPlan Zijlstraat. Informatie Adres, thee of koffie. Benieuwd naar haar verhaal. We hebben op deze kringloopwinkel rataplan haarlem zijlstraat haarlem alle openingstijden van RataPlan Zijlstraat op een rij gezet. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden?

Beoordelingen

Je kunt beter vragen wat niet! Aristides Instruments Hendrik Figeeweg 1 Leuk en erg waardevol voor de verzamelaar!

Jij komt toch ook morgen even kijken en luisteren bij ons. Veel te hoge prijzen; geldt eigenlijk voor alles wat ze verkopen.

Liesbeth staat namelijk achter de kassa.

Ook in categorie:
  02.03.2019 18:20 Fokje:
  De Huiscomponist Paul Krugerkade Deze vrolijke heren brachten een bezoek aan onze winkel in de Zijlstraat tijdens een vrijgezellenfeest!

  09.03.2019 01:26 Aygül:
  Vintage Asylum Bingerweg 18 J.

  17.03.2019 00:23 Johnnie:
  Benieuwd naar zijn verhaal? Weet jij het nog

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@nutrikalp.com