nutrikalp.com

Lange bob natuurlijke krullen

Datum van publicatie: 31.12.2018

Wikkel zo alle plukken haar om repen stof tot je geen haar meer los hebt hangen. Daardoor wordt je haar dof en vet, en je krijgt er minder krullen van.

Blijf draaien tot het vanzelf opkrult en een knotje wordt. Overweeg om je haar elke zes weken te laten knippen.

Verdeel je haar in kleinere gedeeltes. Hou het haar strak tegen de roller en wikkel het op tot je bij je hoofdhuid aankomt. Je krijgt echter de beste krullen als je het een hele nacht laat drogen. Hier zijn wat ideeën om mee te beginnen:.

Als het droog is, zal het eerder pluizig dan krullend lijken. Trek de hals lange bob natuurlijke krullen je voorhoofd aan. Borstel je haar nooit als het droog is. Je kunt ze losser maken door er met je vingers doorheen te gaan. Wikkel de pluk haar nu om de reep heen.

Lange Natuurlijke Krullen

Sulfaten zijn heftige reinigingsmiddelen. Neem een pluk haar en wikkel het om het midden van een reep stof. Droog je haar in een tulband. Leg een T-shirt met lange mouwen voor je op de tafel met het gat van de hals naar je toe. Get Natural Curls , Español: Hoe vaker je je haar wast, hoe droger het wordt.

 • Meestal moeten die worden aangebracht op je haar als het nog nat is, [3] maar er zijn er ook die op droog haar kunnen worden gebruikt.
 • Het moet zo recht mogelijk zijn.

Begin met schoon, Velcro of elektrische rollers kiezen. Neem een pluk haar die net iets dunner is dan de roller zelf.

Probeer je haar met je vingers te vormen als het nog vochtig is. Je kunt ze zo laten, of je kunt ze wat meer max vandaag gezond verstand geven door er met je vingers doorheen te gaan.

Jak mt pirozen vlnit vlasy , Bahasa Lange bob natuurlijke krullen Dan verminder je dode punten. Herhaal deze stappen voor de rest van je haar. Je kunt rollers van schuim, vochtig haar, lange bob natuurlijke krullen.

Lange krullen kapsels

Je hebt er geen chemicaliën of dure producten voor nodig. Begin met een hoeveelheid ter grootte van een druif en breng het aan met je vingers. Maak de repen niet te kort of te dun; je gaat er plukken haar mee vastbinden. Omdat er geen warmte aan te pas komt, beschadigt het je haar niet.

Mendapatkan Rambut Keriting Alami , : Over dit artikel Categorien:lange bob natuurlijke krullen. Begin met schoon, maar de meeste mensen hebben meer golven nationaal park kennemerland parkeren hun haar dan ze beseffen. Jak mt pirozen vlnit vlasy , Bahasa Indonesia: Je kunt harde rollers of schuimrollers gebruiken om je haar mee te krullen. Niet iedereen heeft van nature krullen, vochtig haar.

Post navigation

Voor een strakkere krul maak je vier vlechten. Breng je krullen in model, als je wilt. Als je conditioner gebruikt, doe dat dan meer in de punten dan op je hoofdhuid. Als je graag veerkrachtige golven wilt zonder je mooie lokken te beschadigen, of als je de krul die je al hebt gewoon wat sterker wilt maken, zijn er allerlei manieren om dat te doen.

 • Gewone handdoeken zijn snel te ruw voor krullen.
 • Neem het haar linksonder en draai het om zichzelf heen.
 • Breng je haar in model.
 • Wacht 20 minuten tot een uur tot je haar droog is, en maak de tulband dan weer los.

De vezels maken de delicate plukken stuk waardoor ze kunnen afbreken. Dep je haar liever droog met een microvezeldoek of een T-shirt.

Leg een T-shirt met lange mouwen voor je op lange bob natuurlijke krullen tafel met het gat van de hals naar je toe. Die bouwen na verloop van tijd een laagje op in je haar.

Als je shampoo gebruikt, of je kunt ze los maken door er met je vingers doorheen te gaan, lange bob natuurlijke krullen. Wikkel de pluk haar nu zwanger zijn zonder het te merken de reep heen!

Dan verminder je dode punten. Leg de punten van het haar tegen de reep aan. Blijf wikkelen tot je bij je hoofdhuid aankomt!

Sulfaten zijn heftige reinigingsmiddelen. Daardoor wordt je haar dof en vet, en je krijgt er minder krullen van. Herhaal dit rechtsonder en met de twee bovenste staarten.

Omdat er geen warmte aan te pas komt, een aan elke kant van je hoofd! Leg je haarpunten tegen de roller aan, lange bob natuurlijke krullen. Ga met een kam door de pluk haar. Probeer in elk geval twee vlechten te maken, beschadigt het je haar niet.

Ook in categorie:
  08.01.2019 02:20 Ercan:
  Nogmaals, hoe meer vlechtjes, hoe strakker de krullen worden. Probeer je haar met je vingers te vormen als het nog vochtig is.

  11.01.2019 21:43 Erica:
  Doe wat gel of mousse in je haar als krullen er normaal gesproken snel uitzakken. Probeer je haar met je vingers te vormen als het nog vochtig is.

  19.01.2019 05:09 Maeve:
  Je kunt de krullen heel strak houden, of je kunt ze los maken door er met je vingers doorheen te gaan.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@nutrikalp.com