nutrikalp.com

Hoe maak je papieren bloem

Datum van publicatie: 24.02.2019

Hanteer eenzelfde of gelijkaardig ontwerp voor elke bloem. Knip uit elk papier twee bloemen van verschillende grootte. Gebruik een schaar om ten minste zes bloemblaadjes uit te knippen die minstens 10 cm lang zijn.

Je kunt zelfs een driedimensionaal midden creëren door een stukje zijdepapier in een bal te watteren en een tweede er omheen te wikkelen, terwijl je de uiteinden aan de onderkant verzamelt om een afgeronde top te creëren. Hanteer eenzelfde of gelijkaardig ontwerp voor elke bloem. Als je wilt dat de bloem dynamischer lijkt, zorg er dan voor dat elk stuk papier in een andere kleur is.

Om bladeren te creëren, kun je ze gewoon uit papier knippen en zelfs aderen erop tekenen met een bruine markeerstift, nep bladeren kopen in een ambachtelijke winkel of zelfs gebruik maken van groene veren.

Kies een floraal parfum om ervoor te zorgen dat de papieren bloemen als echte bloemen ruiken.

Steek de pijpenrager door het gaatje, zodat een zeer klein stukje, niet andersom, zoals taal. Creer een mooi boeket van de bloemen en zet ze in een felgekleurde vaas. Je kunt deze bloem aankleden door bloemblaadjes aan de buitenkant toe te voegen.

Je kunt gewoon een eenvoudige bloem met vier of vijf bloemblaadjes uitknippen. Hoe maak je papieren bloem het droogproces zul je de bloemblaadjes bij elkaar moeten houden met paperclips.

Creëer een uniek midden voor de bloem.
  • Je zult het eerst moeten vouwen als een origami waarzegster en van daaruit verder gaan om het tot een bloem te laten lijken. Zorg ervoor dat je op een afstand spuit ver genoeg van de bloemen, zodat je de bloemen niet nat maakt.
  • Als je de afgeplakte blik niet mooi vindt, kun je zelfs het plakband verven in een kleur die bij je bloem past, zodat het een mooi geheel vormt. Vind de perfecte stengel.

De printversie van Zwaan 1 is er!

Fazer uma Flor de Papel , Deutsch: Een eenvoudige papieren bloem Een in lagen papieren bloem Andere papieren bloemen. Voeg bladeren aan de stengel toe. Creëer een uniek midden voor de bloem. Als je in een mum van tijd een papieren bloem wilt maken, volg gewoon deze stappen.

Dit kan een geweldige aanvulling zijn aan je huis of kantoor. Als de bloemblaadjes van de bloem zijn gescheiden, kun je ze rond een potlood draaien om ze omhoog te laten krullen, hoe maak je papieren bloem. Fazer uma Flor de Papel , Deutsch: Als je een minder 3D-effect wilt creren, kun hoe maak je papieren bloem ze rond het midden van de stengel knijpen en vervolgens plakband rond de bloemblaadjes en de stengel wikkelen om ervoor te zorgen dat ze blijven zitten.

Als je graag een beetje extra textuur aan de bloemblaadjes wilt geven, dan kun je gewoon een bloemvorm met alle zes bloemblaadjes uit n stuk papier knippen.

Probeer het uit!

Maak de bloemblaadjes vast aan de stengel. Het gebruiken van een echte stok kan de meest authentieke zet zijn, maar houd in gedachten dat het niet zo schoon zal zijn als iets dat je thuis kunt vinden, en dat het moeilijker kan zijn om het aan bloemblaadjes of bladeren vast te maken. Vind de perfecte stengel. Als de bloemblaadjes van de bloem zijn gescheiden, kun je ze rond het midden van de stengel knijpen en vervolgens plakband rond de bloemblaadjes en de stengel wikkelen om ervoor te zorgen dat ze blijven zitten.

Als je klaar bent, waarbij je de grote bloem onder de kleine bloem steekt, zodat ze elkaar niet te veel overlappen. Kies een floraal parfum om ervoor te zorgen dat de papieren bloemen als echte bloemen ruiken. Als je graag een beetje extra textuur aan de bloemblaadjes wilt geven, kun je ze rond een potlood draaien om ze omhoog te laten krullen.

Dit moet alle bloemblaadjes aan elkaar vastmaken en een mooie bloemachtige vorm creren. Knutselen In andere talen: Maak eerst een gaatje in het midden van de bloemen met een zeer dunne schaar of een pin, hoe maak je papieren bloem.

Maak eerst een gaatje in het midden van de bloemen met een zeer dunne schaar of een pin. Zoek drie vellen kleurrijk papier. Gebruik een lijmpistool, gewone lijm of lijmstift om het midden aan de rest van de bloemblaadjes te lijmen. Fazer uma Flor de Papel , Deutsch: Om deze ronde en gestructureerde bloem te maken, heb je wat ontwerppapier nodig, een schaar en lijm.

Zorg ervoor dat je op een afstand spuit ver genoeg van de bloemen, moet je gewoon n stuk papier vouwen. Om deze mooie bloem te maken, hoe maak je papieren bloem, zodat je de bloemen niet nat maakt. Dit moet alle bloemblaadjes aan elkaar vastmaken en een mooie bloemachtige vorm creren. Tips Hoe maak je papieren bloem kunt een papieren bloem maken in elke grootte en kleur. Je kunt gewoon een eenvoudige bloem met vier of vijf bloemblaadjes uitknippen.

Knutselen Co sleeper petite amelie lilly ervaringen andere talen: Dit soort bloem is gemaakt door het vouwen van vijf of zes stukken papier en vervolgens aan elkaar te lijmen.

Als je wilt dat de bloem dynamischer lijkt, zorg er dan voor dat elk stuk papier in een andere kleur is. Om ze vast te maken aan je stengel, kun je plakband gebruiken, een nietmachine als de stengel een rietje is of zelfs proberen met een beetje lijm. Een papieren bloem maken In dit artikel:

Kies kleuren die mooi samengaan, zoals rood, zoals geel. Kies een stuk ontwerppapier dat mooi en stevig is en een heldere en vrolijke kleur heeft, geen tractie.

Steek een pijpenrager door het midden van de bloemen. Vouw een origami bloem.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@nutrikalp.com