nutrikalp.com

Mooie dingen voor in je haar

Datum van publicatie: 03.03.2019

Een sok, een schaar, een elastiekje en wat speldjes. Dit kapsel kun je en casual en chique dragen als je hem af maakt met een mooie haarkam bloem of iets echt zo leuk!!

Door er een knot aan toe te voegen wordt het weer heel anders dan alleen een waterval vlecht. Ik vind dit prachtig voor feestjes of speciale gelegenheden. Je reageert onder je Facebook account. De haarband kan je ook vervangen door een klein fleurig schaaltjes.

Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Laatst dacht ik nog eens even iets simpels uit te proberen, een soort van knopen die je in je haar moest leggen, maar zelfs dat lukte niet! Je kan hem bijvoorbeeld wat losser dragen om een andere uitstraling te krijgen.

Een tijdje geleden nam ik al een video op waarin ik 4 haarstijlen liet zien die mooie dingen voor in je haar zijn voor  everyday. Aangezien ik zelf ook enkele hairtutorials op mijn blog heb gepost zet ik die ook tussen het rijtje! En dat waren de 15 snelle manieren om je haar te doen. Jammer dat ik net kort haar heb…. De tutorial is in de vorm van een filmpje wat ook altijd prettig leert.

Tof om te zien hoe jij en al die andere meiden zoveel leuks met hun haar kunnen doen.

Mooie dingen voor in je haar

Jammer dat ik net kort haar heb…;. Als er dan nog niets tussen zit kan je ook nog het internet afzoeken. Je reageert onder je WordPress. Een hele mooie vissengraatvlecht gecombineerd met enkele andere technieken. Leuk en inspiratievol artikel!: Je reageert onder je Facebook account.

Schuif de haarband eerst over je hoofd zoals op de afbeelding. Vooral als je een bos lang haar hebt is dit prachtig. Daar vind je altijd een heleboel leuke ideetjes! Ik zal proberen om alles zo goed mogelijk uit te leggen, mooie dingen voor in je haar, maar ik moet toegeven dat ik zelf geen expert ben in haren doen. Ooooh, ik hou zo van dit soort mooie kapsels. Een hele mooie vissengraatvlecht gecombineerd met enkele andere technieken.

Post navigation

Maar we zullen er maar eens invliegen is het niet? Ik denk dat ik er maar eens een uit ga proberen! Dit kapsel geeft een leuke touche aan een gewone zijwaartse staart.

Ik zal proberen om alles zo goed mogelijk uit te leggen, maar ik moet toegeven dat ik zelf geen expert ben in haren doen. Ik denk dat ik er maar eens een uit ga mooie dingen voor in je haar. Die ga ik binnenkort eens proberen. Bedankt voor de inspiratie. Dit kapsel kun je en casual en chique dragen als je hem af maakt met een mooie haarkam bloem of iets echt zo leuk!. Deze heb ik er speciaal tussen gezet omdat het duidelijk aan toont dat je niet voor alles naar de winkel hoeft te rennen.

Kapsels voor lang of kort haar

Leuk en inspiratievol artikel!: Ik geef eerlijk toe dat deze bij mij een hoop oefening vereiste, maar nu ik de techniek in de vingers heb gaat het heel snel! De quote van deze week zag je hier boven.

Die ga ik binnenkort eens proberen. En dat mooie dingen voor in je haar de 15 snelle manieren om je haar te doen. Manon Blonde Notebook schreef: Tof om te zien hoe jij en al die andere meiden zoveel leuks met hun haar kunnen doen.

Ik denk dat er voor ieder wel iets wils tussen zit, welke is jouw favoriet. Deze staart kan ook langs opzij gemaakt worden. Zie  dat er een plukje haar los blijft. Ik heb dat constant.

NSMBL Navigation

Er zitten echt hele mooie haarstijlen tussen. Steek misschien langs de zijkant een paar speldjes zodat het niet te snel loskomt. Een paar elastiekjes, schuifspeldjes en een leuke strik. Hoe kun je je haar zo mooi laten glanzen dat van mij is pluizig.

Steek hier en daar wat speldjes als je denkt dat dat nodig gaat zijn. Hij zou  met de strik heel leuk staan op zomerse jurkjes of om te dragen naar feestjes. Deze site maakt gebruik van cookies.

Ook in categorie:
  14.03.2019 13:59 Sieme:
  Uncategorized 15 snelle manieren om je haar te doen. Gelukkig niet met alle neonkleurtjes en bloemtjes, maar wel met de prachtige vlechten.

  17.03.2019 13:54 Annouk:
  Ik denk dat er voor ieder wel iets wils tussen zit, welke is jouw favoriet?

  22.03.2019 17:46 Erika:
  Deze site maakt gebruik van cookies. Neeltje Thoughts in Style schreef:

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@nutrikalp.com