nutrikalp.com

Muziek onder powerpoint presentatie

Datum van publicatie: 04.03.2019

Schakel onder Hulpmiddelen voor geluiden op het tabblad Opties , in de groep Geluidsopties , het selectievakje Verbergen tijdens weergave in. Was deze informatie nuttig?

Meerdere nummers afspelen tijdens meerdere dia's Zie video: Klik op ' Opties voor effecten. Als u het pictogram voor een standaardaudiobestand wilt wijzigen, gebruikt u de knoppen voor afbeeldingsopmaak op het tabblad Audio-indeling om een kader, rand of andere opmaak toe te voegen aan het audiopictogram.

PowerPoint en latere versies zullen het MP3-bestand insluiten in je presentatiebestand. Mocht ik sporadisch nog tips toevoegen dan merk je dat wel. Als u wilt infaden of uitfaden, wijzigt u de waarde in de vakken onder Duur van faden.

Klik op Audiobrowser om audio toe te voegen vanuit iTunes, of op Audio uit bestand om een audioclip op uw computer toe te voegen. Houd er wel rekening mee dat de presentatie groter zal worden, afhankelijk van de grootte van het MP3-bestand. Open het voor het eerst naar school filmpje met je eerste nummer en plaats de cursor aan het einde ervan.

Klik op het tabblad invoegen! Gebruik deze optie alleen als u de audio automatisch laat afspelen, muziek onder powerpoint presentatie.

Selecteer een plek in het nummer en klik op de knop 'Bladwijzer toevoegen' om een klikbare bladwijzer te maken op dat punt in het nummer. Kijk op wikiHow voor meer info. Open de tracks die je wilt samenvoegen in Audacity.
 • Met Tijdens dia's afspelen wordt het audiobestand automatisch tijdens een diavoorstelling gestart.
 • Eén nummer afspelen Meerdere nummers afspelen PowerPoint en gebruiken Als je je PowerPoint-presentatie wilt opleuken, dan kan een goede soundtrack hem een stuk boeiender maken. Met de 'Duur van faden'-opties kun je het infaden en uitfaden instellen.

Als u het volume wilt aanpassen, selecteert u Volume en selecteert u de gewenste instelling. Mocht ik sporadisch nog tips toevoegen dan merk je dat wel. Ik moet er ook nog bijvertellen dat ik persoonlijk momenteel nog met Powerpoint versie werk en dat dit op andere versies lichtjes anders kan zijn. Gebruik de volumeknop om het hoofdvolume van het nummer aan te passen. Dubbelklik op de dia op het geluidspictogram. Het nummer wordt afgespeeld wanneer je op de audioknop klikt.

Maar voor de tip van de week hebben we natuurlijk alles over.

 • Dit is nuttig voor nummers die te lang zijn, of waar je slechts een stukje van nodig hebt. Je kunt WAV-bestanden insluiten, maar dit kan leiden tot een zeer grote presentatiebestand.
 • Wacht tot het exporteren is afgerond.

Voer onder Hulpmiddelen voor geluidenmuziek onder powerpoint presentatie, op het tabblad Opties, audio automatisch afspelen wanneer een dia wordt weergegeven of een nummer toevoegen dat als achtergrondmuziek wordt afgespeeld tijdens de hele presentatie, attending a student garden party at the Palace of Holyroodhouse?

U kunt audio toevoegen aan n dia, is wereldberoemd en wordt overal op aarde gebruikt ter opluistering van (militaire begrafenissen. Selecteer onder Hulpmiddelen voor audio het tabblad Afspelen en voer in de groep Audio-opties een van de volgende handelingen uit:.

Het is zeker niet mijn doel met om het even welk element van muziek onder powerpoint presentatie blog commercile winst na te streven! Het toevoegen van audio aan een dia wordt niet ondersteund in PowerPoint Online.

Tip van de week

Als u de instellingen voor het stopzetten van het geluidsbestand wilt aanpassen, klikt u op het tabblad Animaties , in de groep Animaties , op Aangepaste animatie.

Klik op het tabblad " Options " onder " Hulpmiddelen voor geluid. Als u de audio doorlopend voor alle dia's op de achtergrond wilt afspelen, selecteert u Afspelen op achtergrond.

Klik op de knop 'Audio knippen' om overbodige delen uit het nummer te knippen. Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk. Als je je PowerPoint-presentatie wilt opleuken, als je deze nog niet ziet. Als u klaar bent, klikt u op Stoppen. Selecteer het audio-object om het tabblad Afspelen te openen, dan kan een goede soundtrack hem een stuk boeiender maken, muziek onder powerpoint presentatie.

Ben je klaar, klik dan op 'OK'. In PowerPoint Online kunt u geen geluid toevoegen aan een presentatie, maar u kunt ook geluid afspelen dat eraan is toegevoegd. Kies " Na " onder "Stop Spelen. Help en training voor PowerPoint Animaties, video en audio Audio toevoegen aan uw PowerPoint-presentatie of eruit verwijderen. Op deze manier kan je de presentatie gemakkelijk met anderen delen.

Selecteer de gewenste audio-opties op kamer verhuren in huurwoning tabblad Audio-indeling. U kunt een nummer toevoegen aan een presentatie en deze afspelen tijdens de diavoorstelling. Je gaat naar de tab Diavoorstelling en je klikt op Diavoorstelling instellen. Je slaagt er wel al in een Powerpoint in mekaar te boksen, maar als je die dan afspeelt, dat is niet het geval? Een diavoorstelling opnemen met gesproken tekst en tijdsinstellingen voor dia's.

Open de tracks die je wilt samenvoegen in Audacity. Maak basisbewerkingen muziek onder powerpoint presentatie het audio-bestand.

Muziek van de Week

Typ de naam van de map die je wilt maken in het vak 'Naam van de cd'. Klik op de 'Knippen'-knop aan de bovenkant van het venster om de selectie te verwijderen. Je voegt elk nummer toe aan het einde van het vorige nummer, dus open het venster met het tweede nummer van je afspeellijst.

Over dit artikel Categorien: Beslis hoe je wilt dat het geluid begint met spelen. De besturingselementen en het pictogram voor audio worden weergegeven op de dia.

Ook in categorie:
  06.03.2019 03:24 Marisol:
  Klik op de knop 'Naar map kopiëren'. Het toevoegen van audio aan een dia wordt niet ondersteund in PowerPoint Online.

  09.03.2019 02:24 Tanneke:
  Als je bestanden allemaal in dezelfde map staan, dan kun je Ctrl ingedrukt houden en de gewenste bestanden selecteren, zodat je ze allemaal tegelijk kunt openen. Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@nutrikalp.com