nutrikalp.com

Last van veel afscheiding na bevalling

Datum van publicatie: 04.02.2019

Als de afscheiding komt door een seksueel overdraagbare aandoening , kan dat mogelijk wél kwaad. We zijn bang voor een soa ofzo maar kan iemand duidelijkheid geven of het wel of geen soa is? De overige adviezen heb ik dus niet meer gebruikt, wel van Noor de tip geprobeerd van de wattenbolletjes, maar dit voelde voor mij niet prettig.

Ik heb een pilletje gehad en zalf maar durf de zalf niet goed binnen in aan te brengen en ben nu wel klaar met die afscheiding. Vriendelijke groeten, Lexia L. Verder heb ik geen pijn in mijn onderbuik etc. Meer informatie Meer informatie over vaginale afscheiding? Wat kun je zelf doen als je al klachten hebt?

Je kan voor de zekerheid altijd langs de ha als je twijfelt. Groetjes Sylvana Reactie infoteurhebben allebei een ander gehad en seks mee gehad, Hallo Sylvana. Ik heb zelf laatst zon test gekocht online om de zuurgraad in mijn vagina te testen want dacht ondanks de vele kweekjes dat ik misschien toch nog last had van bacteriele vaginose maar mijn zuurgraad is dus prima in orde, last van veel afscheiding na bevalling. Verkoopovereenkomst auto zonder keuring nog een kind toe.

We zijn even uit elkaar geweest, Kleine Polder (max.

Hoi allemaal, Bedankt voor jullie reacties.

Ik ben al een aantal keer langs de huisarts geweest en heb het een en ander gekregen, maar nog steeds zijn niet alle klachten weg. Ik heb nog even een tip.. Let op, de laatste reactie is ouder dan 14 dagen. Dat is volkomen normaal. De altijd-belangrijke vraag die veel vrouwen stellen: Als je wilt dat er iets aan gedaan wordt is dat de enige optie.

Mocht dit niet baten, dan zijn er nog legio opties zoals verschillende medicijnen en opertaties. Sommige dagen zijn gewoon veel droger. Beschrijving Wat is vaginale afscheiding. Wat kun je zelf doen om klachten te voorkomen. Lijkt op een lijmbal.

Famme Navigation

Het aanspannen van de spieren rondom je baarmoeder kan dan behoorlijk pijn doen. Toen ik bij de gyn kwam voor het jaarlijkse uitstrijkje, vroeg zij of ik inlegkruisjes droeg.

Meer informatie Meer informatie over vaginale afscheiding? Wanneer contact opnemen bij vaginale afscheiding?

In dit artikel informatie over de periode na de bevalling: FeliciaJe bekkenbodemspieren regelen een hp. Dat is niet gevaarlijk maar wel hinderlijk. Irritant is het wel Het is voldoende de schaamstreek onder de douche met lauw water af te spoelen en deppend af te drogen.

Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Ik ben niet aan de pil. Babykalender Hoe oud is je baby? Dit heeft mijn eigen huisarts eens tegen mij gezegd toen ik er zelf mee te maken had.

In dit geval kun je beter een keer te vaak dan een keer last van veel afscheiding na bevalling weinig naar de huisarts gaan. Wat kan ik doen zonder dat het problemen geeft voor mijn kindje.

Babykalender Hoe oud is je baby. Wat kan dit zijn. Dit probleem kun je zelf verbeteren of zelfs helemaal verhelpen door de juiste oefeningen te doen. Wat is dat eingelijk. Normale vaginale afscheiding ontstaat doordat de cellen aan de binnenkant van de vagina vocht afgeven.

Meest gezocht:

Dat bieden ze bij ons standaard aan na de bevalling. Atten op nuchtere maag, rietje aanbevolen ivm tanden en zuur. Reactie infoteur , Hallo, Ik zou even naar de huisarts gaan, dan zal vast wel duidelijk worden wat er aan de hand is.

Terwijl ik andere daar heel makkelijk in zie doen omdat hun broekje gewoon nog schoon is. Een gehechte scheur of knip zou volgens mij allang genezen moeten zijn. Kwaaltjes na de bevalling Nog even doorbijten Er is altijd een vervangende arts die je kan raadplegen als je eigen huisarts op vakantie is.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@nutrikalp.com